Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κριστιάν Γκολομέεβ : Κριστιάν Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος, αλλά η ... _ «έσπασε» τα χρονόμετρα και τα ρεκόρ και επέστρεψε…

Κριστιάν Γκολομέεβ : Κριστιάν Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος, αλλά η ... _ «έσπασε» τα χρονόμετρα και τα ρεκόρ και επέστρεψε…. Με την κατάκτηση της 5ης θέσης ολοκληρώθηκε η παρουσία του κριστιάν γκολομέεβ στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο κολύμβησης στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Με το πανελλήνιο ρεκόρ του κρίστιαν γκολομέεβ στα 50 μέτρα ελεύθερο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των τελικών του isl κολύμβησης 25άρας πισίνας της βουδαπέστης. «δεν θα ξαναβγώ ποτέ πια τέταρτος» #documento #γκολομεεβ | documento ασημένιο μετάλλιο για #ελλάδα με τον #γκολομέεβ στα 50μ. «κέρδος για μένα ο αγωνιστικός ρυθμός αν και επίπονος» (photos). Ο κριστιάν γκολομέεβ όχι απλά πέρασε στον τελικό των 50μ.

Εν αναμονή των επόμενων επιτυχιών στους ολυμπιακούς αγώνες βρίσκεται η ελληνική αποστολή στο. Ο κορυφαίος έλληνας κολυμβητής αποκαλύπτει ότι η προσπάθειά του για διάκριση στο τόκιο κινδυνεύει να τιναχθεί στον. Έτσι, ο πατέρας του τσβετάν (πρώην διεθνής κολυμβητής) μετανάστευσε μαζί με τον κριστιάν και τα δύο αδέλφια του στην ελλάδα για μια καλύτερη ζωή. Με εξαιρετικές εμφανίσεις από τον κριστιάν γκολομέεβ, τον ανδρέα βαζαίο, αλλά και τον γιάννη γεωργαράκη, συνεχίστηκε σήμερα (4/8) στον άλιμο το 88ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης. Με την κατάκτηση της 5ης θέσης ολοκληρώθηκε η παρουσία του κριστιάν γκολομέεβ στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο κολύμβησης στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Γκολομέεβ: Πέμπτος στα 50μ. ελεύθερο ...
Ολυμπιακοί Αγώνες - Γκολομέεβ: Πέμπτος στα 50μ. ελεύθερο ... from ant1media.azureedge.net
Για τον κρίστιαν γκολομέεβ, όμως, το όνειρο τείνει να γίνει εφιάλτης. «δεν θα ξαναβγώ ποτέ πια τέταρτος» #documento #γκολομεεβ | documento ασημένιο μετάλλιο για #ελλάδα με τον #γκολομέεβ στα 50μ. Ο κορυφαίος έλληνας κολυμβητής αποκαλύπτει ότι η προσπάθειά του για διάκριση στο τόκιο κινδυνεύει να τιναχθεί στον. Μεγάλη εμφάνιση στον ημιτελικό για τον κριστιάν γκολομέεβ με τον έλληνα πρωταθλητή να τερματίζει στην 2η θέση και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό στους ολυμπιακούς. Ασημένιος έγινε ο κριστιάν γκολομέεβ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη νότια κορέα. Ο κρίστιαν γκολομέεβ δεν θέλει να μιλήσει άλλο για τα βάσανα που πέρασε μικρός. Πανελλήνιο ρεκόρ ο γκολομέεβ στη βουδαπέστη. Επιστολή γκολομέεβ για την επίλυση του προβλήματος με την στρατιωτική του θητεία.

Ο κορυφαίος έλληνας κολυμβητής αποκαλύπτει ότι η προσπάθειά του για διάκριση στο τόκιο κινδυνεύει να τιναχθεί στον.

Ασημένιος έγινε ο κριστιάν γκολομέεβ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη νότια κορέα. Ο κριστιάν γκολομέεβ όχι απλά πέρασε στον τελικό των 50μ. Ο έλληνας κολυμβητής έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ο ανδρέας βαζαίος. Έτσι, ο πατέρας του τσβετάν (πρώην διεθνής κολυμβητής) μετανάστευσε μαζί με τον κριστιάν και τα δύο αδέλφια του στην ελλάδα για μια καλύτερη ζωή. Ο κριστιάν γκολομέεβ αποκαλύπτεται στο contra.gr, σε μία σπάνια συνέντευξή του, μιλώντας με ανάσα. «κέρδος για μένα ο αγωνιστικός ρυθμός αν και επίπονος» (photos). Ο κριστιάν γκολομέεβ ανέβασε την ελλάδα στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη νότια κορέα, στα 50 μέτρα ελεύθερο. Με εξαιρετικές εμφανίσεις από τον κριστιάν γκολομέεβ, τον ανδρέα βαζαίο, αλλά και τον γιάννη γεωργαράκη, συνεχίστηκε σήμερα (4/8) στον άλιμο το 88ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης. Ο 26χρονος αθλητής δεν γνώρισε. Οι θάνατοι που «σημάδεψαν» τη ζωή του, μέχρι το ασημένιο στο παγκόσμιο της gwangju. Όσες χρειάζεται για να τερματίσει τα 50μ. «έσπασε» τα χρονόμετρα και τα ρεκόρ και επέστρεψε… Με την κατάκτηση της 5ης θέσης ολοκληρώθηκε η παρουσία του κριστιάν γκολομέεβ στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο κολύμβησης στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

«μεγάλο κέρδος για μένα ο αγωνιστικός ρυθμός». Η συγκλονιστική ιστορία του κολυμβητή που μας έκανε περήφανους. Για τον κρίστιαν γκολομέεβ, όμως, το όνειρο τείνει να γίνει εφιάλτης. Ασημένιος έγινε ο κριστιάν γκολομέεβ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη νότια κορέα. «δεν θα ξαναβγώ ποτέ πια τέταρτος» #documento #γκολομεεβ | documento ασημένιο μετάλλιο για #ελλάδα με τον #γκολομέεβ στα 50μ.

BNSports.gr - Γκολομέεβ: «Ο στόχος και το όνειρο ήρθαν πιο ...
BNSports.gr - Γκολομέεβ: «Ο στόχος και το όνειρο ήρθαν πιο ... from www.bankingnews.gr
Ο κριστιάν γκολομέεβ στο open sport | έλβη μιχαηλίδου. Μαχητής της πισίνας αλλά και της ζωής, ο κριστιάν γκολομέεβ που έκανε σήμερα την ελλάδα περήφανη, έζησε τη σκληρή πλευρά της ζωής με τη γέννησή του. Ο κρίστιαν γκολομέεβ δεν θέλει να μιλήσει άλλο για τα βάσανα που πέρασε μικρός. Η συγκλονιστική ιστορία του κολυμβητή που μας έκανε περήφανους. Στην κολύμβηση, ο κριστιάν γκολομέεβ θα διεκδικήσει αύριο τα ξημερώματα τη διάκριση στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο, όπου προκρίθηκε με την τρίτη καλύτερη επίδοση των ημιτελικών σειρών. Όσες χρειάζεται για να τερματίσει τα 50μ. «έσπασε» τα χρονόμετρα και τα ρεκόρ και επέστρεψε… «μεγάλο κέρδος για μένα ο αγωνιστικός ρυθμός».

Ασημένιος έγινε ο κριστιάν γκολομέεβ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη νότια κορέα.

Όσες χρειάζεται για να τερματίσει τα 50μ. Ο κορυφαίος έλληνας κολυμβητής αποκαλύπτει ότι η προσπάθειά του για διάκριση στο τόκιο κινδυνεύει να τιναχθεί στον. Με την κατάκτηση της 5ης θέσης ολοκληρώθηκε η παρουσία του κριστιάν γκολομέεβ στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο κολύμβησης στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Επιστολή γκολομέεβ για την επίλυση του προβλήματος με την στρατιωτική του θητεία. «μεγάλο κέρδος για μένα ο αγωνιστικός ρυθμός». Στην κολύμβηση, ο κριστιάν γκολομέεβ θα διεκδικήσει αύριο τα ξημερώματα τη διάκριση στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο, όπου προκρίθηκε με την τρίτη καλύτερη επίδοση των ημιτελικών σειρών. Για τον κρίστιαν γκολομέεβ, όμως, το όνειρο τείνει να γίνει εφιάλτης. Περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του σε αμερικανικές ταινίες, ο μπέιλ έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες του χόλυγουντ μεγάλου προϋπολογισμού και σε μικρότερες. Με το πανελλήνιο ρεκόρ του κρίστιαν γκολομέεβ στα 50 μέτρα ελεύθερο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των τελικών του isl κολύμβησης 25άρας πισίνας της βουδαπέστης. Ασημένιος έγινε ο κριστιάν γκολομέεβ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη νότια κορέα. Ασημένιος στο fina champions (vid). Έτσι, ο πατέρας του τσβετάν (πρώην διεθνής κολυμβητής) μετανάστευσε μαζί με τον κριστιάν και τα δύο αδέλφια του στην ελλάδα για μια καλύτερη ζωή. Ο κριστιάν γκολομέεβ θα γίνει ο πρώτος έλληνας κολυμβητής που θα αγωνιστεί σε τελικό ολυμπιακών αγώνων εκτός των δύο διοργανώσεων της αθήνας, διεκδικώντας με αξιώσεις ένα.

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης ολοκληρώθηκε η παρουσία του κριστιάν γκολομέεβ στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο κολύμβησης στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο έλληνας κολυμβητής έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ο ανδρέας βαζαίος. Ελεύθερο, αλλά έδειξε πανέτοιμος για από τη σειρά του γκολομέεβ, ωστόσο, πέρασαν στον τελικό και ο 4ος άντριου, επίσης αμερικανός. Πανελλήνιο ρεκόρ ο γκολομέεβ στη βουδαπέστη. Με το πανελλήνιο ρεκόρ του κρίστιαν γκολομέεβ στα 50 μέτρα ελεύθερο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των τελικών του isl κολύμβησης 25άρας πισίνας της βουδαπέστης.

Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο ο Γκολομέεβ ! - ilamia
Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο ο Γκολομέεβ ! - ilamia from www.ilamia.gr
Δεύτερη θέση για τον γκολόμεεβ στο πεκίνο. Επιστολή γκολομέεβ για την επίλυση του προβλήματος με την στρατιωτική του θητεία. Ο κριστιάν γκολομέεβ στο open sport | έλβη μιχαηλίδου. Ο κριστιάν γκολομέεβ αποκαλύπτεται στο contra.gr, σε μία σπάνια συνέντευξή του, μιλώντας με ανάσα. Ασημένιος έγινε ο κριστιάν γκολομέεβ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη νότια κορέα. Με το πανελλήνιο ρεκόρ του κρίστιαν γκολομέεβ στα 50 μέτρα ελεύθερο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των τελικών του isl κολύμβησης 25άρας πισίνας της βουδαπέστης. Ο κορυφαίος έλληνας κολυμβητής αποκαλύπτει ότι η προσπάθειά του για διάκριση στο τόκιο κινδυνεύει να τιναχθεί στον. Ο 26χρονος αθλητής δεν γνώρισε.

«έσπασε» τα χρονόμετρα και τα ρεκόρ και επέστρεψε…

Ο κορυφαίος έλληνας κολυμβητής αποκαλύπτει ότι η προσπάθειά του για διάκριση στο τόκιο κινδυνεύει να τιναχθεί στον. Η μητέρα του πήγε να γεννήσει στη βουλγαρία «για καλύτερα» αλλά πέθανε πάνω στον τοκετό. Περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του σε αμερικανικές ταινίες, ο μπέιλ έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες του χόλυγουντ μεγάλου προϋπολογισμού και σε μικρότερες. «δεν θα ξαναβγώ ποτέ πια τέταρτος» #documento #γκολομεεβ | documento ασημένιο μετάλλιο για #ελλάδα με τον #γκολομέεβ στα 50μ. Πανελλήνιο ρεκόρ ο γκολομέεβ στα 50 μέτρα πεταλούδα. Ο κριστιάν γκολομέεβ ανέβασε την ελλάδα στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη νότια κορέα, στα 50 μέτρα ελεύθερο. Ο κριστιάν γκολομέεβ θα γίνει ο πρώτος έλληνας κολυμβητής που θα αγωνιστεί σε τελικό ολυμπιακών αγώνων εκτός των δύο διοργανώσεων της αθήνας, διεκδικώντας με αξιώσεις ένα. Δεύτερη θέση για τον γκολόμεεβ στο πεκίνο. Οι θάνατοι που «σημάδεψαν» τη ζωή του, μέχρι το ασημένιο στο παγκόσμιο της gwangju. Στην κολύμβηση, ο κριστιάν γκολομέεβ θα διεκδικήσει αύριο τα ξημερώματα τη διάκριση στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο, όπου προκρίθηκε με την τρίτη καλύτερη επίδοση των ημιτελικών σειρών. «μεγάλο κέρδος για μένα ο αγωνιστικός ρυθμός». Ασημένιος έγινε ο κριστιάν γκολομέεβ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη νότια κορέα. Ελεύθερο, αλλά έδειξε πανέτοιμος για από τη σειρά του γκολομέεβ, ωστόσο, πέρασαν στον τελικό και ο 4ος άντριου, επίσης αμερικανός.